Tips til turen

Ønsker du alt servert eller en enkel hyttetur hvor du tar med maten selv? DNT har betjente, selvbetjente og ubetjente hytter

Aldri vært på en DNT-hytte før? Her er en guide til hyttebesøket.

Her er føremeldinger fra de fleste fjellområder. For Sunnmørsalpene og Tafjordfjella vil det bli hyppigst oppdatering i overgang vår/sommer.

Lær om hvordan rutene er merket, hvordan vi beregner gangtid, når bruer legges ut / tas inn og annet.

Her er et forslag til klær og utstyr du bør ha med deg når du skal gå på ski fra hytte til hytte i vinterfjellet.

Her er et forslag til klær og utstyr du bør ha med deg når du skal gå fra hytte til hytte i sommerfjellet.

Noen av hyttene er låst med DNTs standardnøkkel. Medlemmer kan få den mot et depositum på kr. 100. Se oversikt over nøkkelutlånere på Sunnmøre her

Hvordan ser Tafjordfjella ut? Knivskarpe panoramabilder over hele fjellet finner du her.

Hvis du har overnattet på alle 14 hyttene til ÅST gjør du deg fortjent til rødnøkkelen. Har du vært på flere enn 100 hytter i DNT-systemet er du kvalifisert for gullnøkkelen.

ÅST har kajakk, telt og annet turutstyr til utlån for medlemmer.

I kongens gate 17 selger vi diverse smarte saker til turen, her er noe av vareutvalget

Her er de nye fjellvettreglene fra 2016. Lær deg dem og følg dem.