Våre partnere

Vi er stolte partnere til Ålesund-Sunnmøre Turistforening

Vår hovedsamarbeidspartner

TAFJORD - med energi for fremtiden. Vi ønsker å bli oppfattet som den organisasjonen som virkelig tenker fremover og legger forholdene til rette for videre utvikling i regionen.Vi skal derfor vise engasjement og ha energi når vi utfører jobben vår – til beste for konsernet, kundene våre og omgivelsene ellers.

Våre Samarbeidspartnere

På Platou på Moa får medlemmene våre 15% rabatt på alle ordinære priser.
Hardhaus Sport i Sykkylven har rikholdig utvalg av fjellutstyr med høy kvalitet. Her får våre medlemmer 10- og 15% på alle varer.
 På Intersports butikker i Sykkylven, Ulsteinvik og Ørsta får medlemmene våre 10% rabatt på friluftsrelaterte varer inntil kr. 1500,- og 15% på kjøp over kr. 1500,-
  Gjennom G-sports butikker på Moa, Ørsta, Volda, Stryn, Ulsteinvk, Fosnavåg  og Stranda får medlemmene våre 10% rabatt på friluftsrelaterte varer inntil kr. 1500,- og 15% på kjøp over kr. 1500,-