Om Ålesund-Sunnmøre Turistforening

Ålesund-Sunnmøre Turistforening (ÅST) inviterer til både dagsturer og lengre turer i sitt hytte- og rutenett i Sunnmørsalpene og Tafjordfjella. Sunnmørsalpene byr på spisse tinder med fjord og hav som bakgrunn, mens du i Tafjordfjella kan vandre i et godt utbygd nettverk av betjente, selvbetjente og ubetjente hytter i et vakkert og variert fjellandskap.

Vi tilbyr 14 hytter i vårt område, og arrangerer en lang rekke fellesturer og aktiviteter for både barn, ungdom og voksne hele året. Hvert år utføres et stort dugnadsarbeid på alle hyttene til ÅST, i tillegg til arbeidet med ruter og stier. Stikkord er fellesskap, styrke og kreativitet!

Ålesund-Sunnmøre Turistforening har kontor i Kongens gate 17 i Ålesund sentrum. Her får du råd og tips for turen, i tillegg til at du kan kjøpe kart, fjellitteratur og nødvendig utstyr til fjellets gleder. Ekspedisjonens åpningstider er mandag til fredag, fra 8.00 til 15.30.

E-post:                      info.aast@dnt.no

Tlf:                              70 12 58 04