Betal hytteoppholdet med mobilen

Patchellhytta

Last ned ny betalingsapp på mobilen. Med ny app på mobilen kan du enkelt betale både for overnatting og mat på hyttene.

Last ned den nye DNT Hyttebetaling på mobilen din før avreise, og bruk smarttelefonen i stedet for skjema for engangsfullmakt på hytta. Appen fungerer også på hytter som ikke har mobildekning - du legger da inn dine kjøp offline på hytta og betaler via appen på mobilen når du får dekning. Husk å skrive deg inn i protokollen som vanlig.

De som har handlet på nettbutikker vil kjenne seg greit igjen i denne appen.

Så enkelt er det:

1. Gå inn på Google Play eller App Store og søk opp DNT Hyttebetaling. Appen er tilgjengelig for IOS og Android.
  2. Last ned DNT Hyttebetaling på mobilen og registrer deg.
  3. Når du kommer fram til hytta skriver du deg inn i protokollen og betaler for opphold og proviantkjøp med knappen "Hyttebetaling".
  4. Dersom du har dekning på hytta betaler du på stedet. Uten dekning velger du "Lagre" i appen, og gjør opp så snart du får dekning. Du vil få et varsel fra appen om manglende betaling når du kommer i dekning.

Betalingsappen kan brukes på alle ÅSTs selvbetjente og ubetjente hytter, men kan ikke brukes på Reindalseter i betjent sesong. Foreløpig er ikke alle medlemsforeninger med, så man kan ikke bruke den på alle DNTs hytter.

Det er fint om vi får tilbakemeldig dersom det er enkelte matvarer som ikke ligger inne i appen ennå. Velg i såfall et produkt i appen til omtrent samme pris, og betal for det.

Det er kanskje ikke noen stor overraskelse at denne ikke virker dersom du ikke har strøm på mobilen. Slå av wifi, bluetooth og alt unødvendig, og ta med en fullada batteripakke. Da kan du bruke den i flere dager.

Du kan fortsatt betale for hytteoppholdet på "gamlemåten" ved å fylle ut betalingsfullmakt.

God tur i fjellet.

Med "DNT Hyttebetaling" kan du betale både overnatting og mat.

Skrevet av Åsmund Steen 29. mai 2019