Sommerjobb med Monsen?

Hva med en sommerjobb du aldri får maken til?

DNT Oslo og Omegn søker sterke, turglade mennesker til ulike oppdrag i Jotunheimen i forbindelsen med NRK sitt sakte tv-program denne sommer; Monsen minutt for minutt.

Vi søker 6-9 sterke frivillige (til hvert oppdrag) til å bære utstyr for NRK opp til tre ulike lokasjoner og hente det ned igjen. Dette kan være de samme personene eller ulike.

Tirsdag 17/7: Bæring av utstyr fra Helgedalsbotnen (NRK sørger for å åpne bommen slik at de frivillige kan kjøre så langt inn som mulig) og opp til toppen ved siden av Fannaråkhytta (2068moh). De som gjør denne jobben kan gjøre det som dagstur eller med overnatting på Fannaråken. DNT Oslo og Omegn dekker kost og losji på Fannaråkhytta om ønskelig.

Onsdag 18/7 (ved dårlig vær) eller Torsdag 19/7 (ved fint vær): Bæring av utstyr fra Vetti Gard (regner med å bruke taubanen opp) og opp til Hurrungbresten. Dagstur.
Fredag 20/7: Bæring av utstyr fra Vetti Gard og opp til Snørestødet. Dagstur.

Søndag 22/7: Henting av utstyr på Fannaråken, Hurrungbresten og Snørestødet. Avmarsj fra alle lokasjoner ca kl 16.00/16.30. De som henter utstyr på Fannaråken kan gjerne komme opp lørdag og få kost og losji på DNT Oslo og Omegn sin regning.


Vi søker også etter en sjåfør/red ass. Denne personen bør kunne kjøre rundt og finne frem effektivt på veiene på Sognefjellet/Tindeveien/Utladalen. NRK stiller med bil, du må ha sertifikat. Overnatting vil skje på Sognefjellshytta/Turtagrø. Oppdraget er hovedsakelig kjøring og ordning - kanskje ikke noe gåing i fjellet. Dette er betalte oppdrag (5000kr) og alle får dekket transport, kost og losji.

Vi søker en person som kan opptre som Fantorangen i på Sognefjellshytta/Turtagrø/Svalheim Gard. Dette oppdraget blir honorert ut fra antall timer som jobbes og alder. Det vil også bli gitt kjøregodgjørelse mellom hyttene.


Vi søker to frivillige til å stå på Storebrui, der hvor Vetle Utladalen og Jervvassdalen møtes torsdag 19/7 kl 9.00-14.00. De som vil gjøre denne jobben vil få to netter med kost og losji på Skogadalsbøen fra onsdag 18/7-fredag 20/7.

Vi søker også to personer som kan stå i krysset ved bommen (der man parkerer for å gå til Fannaråken fra Turtagrø) torsdag 19/7 fra kl 9.00-17.00. De som gjør dette kan få ett døgn med kost og losji på Fannaråken - valgfri dato (men ikke torsdag 19/7).


Kontakt maria.bratteli@dntoslo.no dersom du er interessert.

Skrevet av Tone Drabløs 15. juni 2018