Nytt på hyttene

Tyssenaustet

Dugnadsarbeidet på hyttene er i gang for sesongen, og det er tre nyheter folk må merke seg.

Tyssenaustet: På Tyssenaustet har nøkkelen hengt i en snor på utsiden av døra. Fra 1. juli blir denne byttet ut med en DNT-lås, og man må da ha med seg DNTs standardnøkkel for å bruke hytta. Ekstratelta som lå i naustet er ødelagt for øyeblikket, men nye vil bli ordnet i løpet av sommeren.

Standalhytta: Fra 1. juni er ikke denne hytta en DNT-hytte, og man må være medlem av Aalesunds Skiklub for å benytte hytta, evt. leie hele hytta. Dersom man skal gå Hjørundfjorden rundt må man bestille på Alpehytta, evt. bo i telt.

Kaldhusseter: I påvente av skredvurdering for ny hytte står selvbetjeningshytta Tøssebrobu fremdeles, og er fullt mulig å bruke. Hytte er nettopp ryddet, og sengetøy byttet ut på noen av sengene. Dersom man trenger flere senger enn de som er laget til ligger det sengetøy på hytta. Hytta kan bli revet på kort varsel.

Skrevet av Åsmund Steen 28. mai 2018