Ny komite for Patchell Fjellsport

Patchell Fjellsport får flere spenstige turer i årene framover
Patchell Fjellsport får flere spenstige turer i årene framover Foto: Knut Johan Nedrelid

En ny komite for Patchell fjellsport er på plass for å løfte fram fjellsport og sikkerhetsarbeidet i ÅST

Patchell Fjellsport har de siste åra hatt god oppsluttning på turer og kurs, og har flere arrangement enn noen gang. Et aktivt fjellsportsarbeid krever også mer av foreningene enn tidligere, og det er mer fokus på risikovurdering og kursing av turledere enn tidligere. Den nye komiteen skal få jobbe med slike ting, samt planlegge turer og kurs både internt blandt turlderene, men også utad til medlemmene.

Den nye komieten består av Ola Ose Pedersen, Silje Birknes, Elisabeth Hovland, Kristian Standal og Jon Andre Teigen som styrets representant.

Patchell Fjellsport gir et sikkert tilbud og inkluderende fellesskap for bratt og adrenalinfylt friluftsliv.

Patchell Fjellsport er for deg som

• Vil nyte utsikten fra Sunnmørsalpenes tinder
  • Vil kjenne mestringsfølelsen ved å klatre i eksponerte fjellvegger
  • Vil vandre med stegjern og isøks blant sprekkene på bre
  • Vil nyte en stille dag i kajakk omgitt av fjell og vakker natur
  • Vil krysse Tafjordfjella på smale stier

Patchell fjellsports utlyste turer er åpne for alle medlemmer av DNT.

Patchell Fjellsport skal

• Skape et aktivt fjellsportmiljø på Sunnmøre
  • Være en sikker og kompetent kurs- og turarrangør for alle som er interessert i bratt friluftsliv
  • Bygge og vedlikeholde en høy intern kompetanse blant medlemmene