Basecamp på Standalhytta

20. februar 2017 kl. 18:00
23. februar 2017 kl. 15:00
Arrangement, Basecamp, Topptur, Hyttetur, 8-10-Klasse, Ferieleir
Ålesund-Sunnmøre Turistforening, DNT ung Sunnmøre , Molde og Romsdals Turistforening
Sunnmørsalpane, Vestlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Basecamp på Standalhytta!

Er du mellom 13 og 17 år, og vil på hyttetur med venner (nesten) på egenhånd? Da er Basecamp på Standalhytta det rette stedet. Der blir det aktiviteter ute på dagtid, og matlaging, spill, konkurranser og annen moro innendørs på kveldstid.

Mandag: Oppmøte på hytta mellom kl. 17 og 18.

Tirsdag, onsdag og torsdag: Vi er ute i 9-10 tiden, og tar tur etter vær og føre. Fingersida burde få seg et besøk, og det samme med Steinen. Ellers har nærområdet masse å by på av artige aktiviteter hvis forholdene ikke innbyr til lengre turer. I 4-5 tiden går vi inn igjen og koser oss på hytta.

I tillegg til utendørs og innendørs aktiviteter og moro, må hytta holdes i orden under Basecampen. Deltakerne blir delt inn i grupper, og ansvar for ulike områder vil gå på omgang.

Torsdag hentes deltakerne mellom kl. 15 og 16. Innen kl. 15 må hytta være vaska og godkjent av en voksen.

Pris: Kr. 1000/1300 per pers. Prisen inkluderer mat og overnatting. Deltakerne må bringes og hentes på Standalhytta.

Bli medlem her: https://aast.dnt.no/medlemskap/

Mat: Dersom noen har allergier eller av andre årsaker ikke kan spise visse typer mat dette opplyses om ved påmelding.

Utstyr: Se DNTs pakkeliste vinter:  https://www.dnt.no/pakkeliste-vinter/  Fjellski eller evt randonnee-utstyr. Dette er ingen topptur-samling, men ski beregnet for preparerte løyper egner seg dårlig. Der er felles badstu på Standalhytta, ta med badetøy el.l. om du ønsker å benytte den.

Basecamp på Standalhytta

Velkommen til Basecamp på Standalhytta! Er du mellom 13 og 17 år, og vil på hyttetur med venner (nesten) på egenhånd? Da er Basecamp på Standalhytta det rette stedet. Der blir ...

• Vidar Bjøve Nørbech
  • Tone Drabløs