Vinterferie på Standalhytta

Voksne, Barn, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Arrangement, Familieleir, Skileik, Aktivitet Topptur, Aktivitet Skitur
Ålesund-Sunnmøre Turistforening, Aalesunds Skiklub
Dette arrangementet har allerede startet!

AASK inviterer til vinterferie på Standalhytta 17-23. februar!

Velkommen til en trivelig vinterferie på Standalhytta. Standalhytta er en perfekt plass for vinterferieaktiviteter. Hytta ligger rett under fantastiske Kolåstinden for de som vil på topptur samt "nyere" topptur entusiaster kan øve seg på en tur mot Fingeren rett bak hytta. Du kan gå opp så langt du orker og har en fin nedkjøring rett tilbake til hytta. Det er også gode skileik- og akemuligheter rundt hytta for de som ikke vil på langtur. Dagen kan avsluttes i en varm badstu.

Hytta ligger bare noen få hundre meter fra bil parkeringen så det er lett for alle å komme frem. Det er selvhushold, men hvis det blir mange deltagere kan vi lage en spleisefest/fellesmiddag. Dette kommer vi da tilbake til nærmere dato.

Denne uken stiller ikke AASK med turledere, men vi har erfarne medlemmer som gjerne kan komme med turforslag til de som trenger dette.

Obs!!!

Vi har spesial priser i vinterferien. Normal pris for 1-2 netter og så blir prisen rimeligere jo lenger du blir på hytta.

Medlem voksen 265 kr (3-4 netter 660 kr, 5-7 netter 1100 kr) , Ikke medlem voksen 375 kr (3-4 netter 960 og mer enn dette lønner det seg å bli medlem), Barn medlem 200 kr (mer enn 2 netter 500 kr) , Barn ikke medlem 300 kr (mer enn 2 netter 700 kr).

Standalhytta er en velutstyrt hytte med gode fasiliteter. Badstu, moderne sanitæranlegg, nytt kjøkken, peisestue, hunderom og vei nesten helt frem.

Ta med sengetøy/sovepose/lakenpose og håndkle!

Her kan du bli medlem i Aalesunds Skiklub.

Påmelding her.

Velkommen til ei minnerik helg!