Velkommen til Standalhytta og Aalesunds Skiklub

Ålesund-Sunnmøre Turistforening, Aalesunds Skiklub
Sunnmørsalpane (se kart)

Velkommen til oss!

Skiklubben ønsker velkommen til ei sosial og trivelig helg for deg som kunne tenke deg å bli bedre kjent med klubben, og kanskje begynne å bruke Standalhytta som utgangspunkt for turer på ski og til fots.

Alle er velkommen!

Dersom du er ny på toppturski og ønsker hjelp til å komme i gang, går vi sammen på tur i ikke skredutsatt terreng. Den som er erfaren og vet hvor han/hun vil går på tur, gjør det - men kommer tilbake til hytta for sosialt samvær på terrassen, i badstua, for sosial matlaging på kjøkkenet og over deilig middag i peisestua.

Aalesund Skiklub er et idrettslag med lange tradisjoner innen skiturer på Sunnmøre. Fokuset er på å ha det kjekt sammen, uansett hvilken fase av livet man befinner seg i - her er alle velkommen - unge som eldre, familier som enkeltpersoner. Interessen er det som samler, å gå på skiturer, og finne seg ei herlig nedkjøring, enten den er bratt eller slak.

Dato:

28.2 - 1.3.2020

Priser:

Kr 900,- inkluderer fullpensjon og losji.

Enkel middag fredag, frokost, matpakke og middag lørdag, frokost og matpakke søndag.

Ta selv med det du ønsker å drikke til middag.

Gi beskjed ved spesielle behov vedr. mat.

Alle hjelper til på kjøkkenet og med å rydde og vaske før vi reiser.

Kun 30 plasser til denne helgen – så hiv deg rundt og meld deg på! Først til mølla… Gi gjerne beskjed hvis dere ønsker å dele rom med noen spesiell, så prøver vi å imøtekomme ønsker så langt det lar seg gjøre..

NB! Se generell vilkår for deltakelse på denne nettsiden: http://aask.no/index.php/aktivitetskalender

Deltakere skal lese gjennom dette før påmelding.

Standalhytta er en velutstyrt hytte med gode fasiliteter. Badstu, moderne sanitæranlegg, nytt kjøkken, peisestue, hunderom og vei nesten helt frem. Det finnes to-, tre og firemanns rom.

Ta med sengetøy/sovepose/lakenpose og håndkle!

Kontakt:

Tone Drabløs      Telefon: 48030445       Email: tdrablos@icloud.com

Velkommen til en minnerik helg!!!

Påmelding her

Velkommen til Standalhytta og Aalesunds Skiklub

Velkommen til oss!   Skiklubben ønsker velkommen til ei sosial og trivelig helg for deg som kunne tenke deg å bli bedre kjent med klubben, og kanskje begynne å bruke ...