Yogacamp på Reindalseter

Annet

Fra dato
6. juli kl. 15:00
Til dato
10. juli kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Annet, Yoga, Arrangement, Fottur, Turkatalog2020, Turkatalog2020_Yogatur
Arrangør
Ålesund-Sunnmøre Turistforening
Turområde
Tafjordfjella (se kart)

Er du ute etter indre og ytre ro i harmoniske omgivelser? Reindalseter i vakre Tafjordfjella er et perfekt sted for yoga. Hytta ligger i en dal med en flere hundre år gammel furuskog. Sammen med Yamyoga i Ålesund inviterer vi til en herlig uke med yoga og tur.

Det blir to økter med yoga hver dag; en dynamisk aktiv yoga på morgenen, og en roligere, oppbyggende økt på ettermiddagen. Begge med både meditasjon og pranayama.         Det blir også lagt opp til fotturer hver dag med DNT-turledere. Gjennom hele oppholdet nyter vi Reindalseters bevertning med full kost og losji samt oppredde senger.

Ta gjerne med familien til Reindalseter. De kan selvfølgelig bo der og nyte omgivelsene uten å delta på yogacampen. Da gjelder vanlige overnattingspriser.

Ankomst Reindalseter senest kl 1500. Parkering ved Zakariasdammen. turen til Reindalseter går på tydelig sti langs vannet, opp forbi fossen og over svabergene og videre ned til Reindalseter. Turen tar ca. to timer. Innsjekking og gjøre seg kjent. Middag og kaffe.

Se DNTs pakkeliste for sommerturen

Prisen inkluderer mat , opphold og oppredd seng i flersengsrom på Reindalseter, to yogaøkter og tilbud om tur hver dag.

Yogacamp på Reindalseter

Er du ute etter indre og ytre ro i harmoniske omgivelser? Reindalseter i vakre Tafjordfjella er et perfekt sted for yoga. Hytta ligger i en dal med en flere hundre ...

Kontaktinformasjon: