Barnas Turlag til Velleseter

Fellestur

Fra dato
30. mai kl. 11:00
Til dato
31. mai kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Helgetur, Hyttetur
Arrangører
Ålesund-Sunnmøre Turistforening, Barnas Turlag ÅST
Turområde
Sunnmørsalpane, Vestlandet (se kart)

Denne helga er det ny overnattingstur med Barnas Turlag. Denne gangen skal vi til Velleseter. 

Velleseter er omgitt av den ville ringformede Vellesæteregga. Hytta ligger så nær bygda at den lett kan nåes selv om du har med deg småbarn. Den vakre Velleseterdalen er velegnet for turer med de yngste, med utgangspunkt i hytta. Hytta er tilgjeneglig med barnevogn og sykkel nesten helt opp. (Fra ut.no)

Vi går fra Brunstad kl. 11 og turen opp vil ta rundt en times tid (ca 1,5 km)

Etter at vi har satt opp telt/lavvoer og kanskje spist litt er det på tide å utforske området rundt hytta og innover dalen. Der er det mye å se, både spisse fjelltopper som spidder skyene og harelorter bak en stein. Vi tilpasser aktivitetene til de som er med og legger vekt på å ha det kjekt.

Prisen inkluderer felles middag. Mat til frokost, kvelds og niste må alle ha med selv.Det er ikke proviantlager på Velleseter.

Overnatting: I eget telt. ÅST har telt, lavvoer og utstyr til utlån ved behov. Det vil og være mulig for inntil 11 personer og overnatte i hytta. Her blir det førstemann til mølla og vanlig DNT overnattingspris kommer i tillegg. 

Bli med da vel!

 

Barnas Turlag til Velleseter

Denne helga er det ny overnattingstur med Barnas Turlag. Denne gangen skal vi til Velleseter.  Velleseter er omgitt av den ville ringformede Vellesæteregga. Hytta ligger så nær bygda at den lett ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Monica Alnes
  • Antonina Kolodziejczyk