Vinterferiehelg på Fjellsætra

Fellestur

Fra dato
21. februar kl. 16:00
Til dato
23. februar kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Vinterferie, Aktivitet Skitur
Arrangører
Ålesund-Sunnmøre Turistforening, Barnas Turlag ÅST
Turområde
Sunnmørsalpane (se kart)

Siste helgen i vinterferien inntar Barnas Turlag Fjellseter Ungdomssenter som ligger midt i et naturskjønt eldrorado for hele familien. Vi satser på at vinteren viser seg i sin beste prakt, og legger til rette for skiturer, aketurer, vinterleker og bålkos ute, samt ei hytte med rom for mange. At en kan kjøre til døren for å lesse av alt som trengs for en vintertur med barn er jo selvsagt en stor fordel. Hytta ligger like ved Nysætervatnet, nær alpinanlegget på Fjellsætra. Og utenfor hyttedøra er det preparerte turløyper i fantastiske omgivelser. Vil en gå langrenn er Fjellseterrunden på ca. 8,6 km en opplevelse for store og små, og Barnas Fjellseterrunde på 3,6 km er perfekt for de små som øver på å gå på ski. Og vil en helst ake eller holde på med litt skilek kan en det like utenfor hytta. Så her er muligheter for alle aldere og det vil bli et variert og kjekt tilbud tilpasset både små og store barn.

 

Hytta er godt utstyrt med stort moderne kjøkken, stor matsal, peisestue/lekerom, møtesal og bordtennisrom. Der er soverom i flere størrelser, og vi prøver så godt det lar seg gjøre å plassere familier samlet og alene, men da denne hytten ofte er brukt til lag, organisasjoner og leirskole og det mange store rom og det er mulig at noen må dele.

NB! Ta med laken, pute og dyne eller sovepose.

 

Oppmøte:

Fredag etter kl. 16.00. Det blir felles fredagspizza kl. 18.00.

Målgruppe

Denne turen passer for familier med barn i alle aldre.

Mat:

Alle tar med det en ønsker av tørrmat og mat til niste/bålkos.

Middager blir felles.

 

Helgepris

Da vi leier hytten er det pris pr. pers for hele helgen. Prisen er inkl. middager fredag/lørdag og overnatting fra fredag til søndag.

Barn 500,-

Voksen 650,-

 

 

Vinterferiehelg på Fjellsætra

Siste helgen i vinterferien inntar Barnas Turlag Fjellseter Ungdomssenter som ligger midt i et naturskjønt eldrorado for hele familien. Vi satser på at vinteren viser seg i sin beste prakt, ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Monica Alnes