Høsttur til Runde fyr

Fellestur, Fottur, Rundefyr, Runde
Ålesund-Sunnmøre Turistforening, Turgruppa ÅST
Sunnmørsalpane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Rigmor Nekstad tar dykk med på årets hausttur til Runde. Vi møtast på parkeringa på Goksøyr klokka 11 på laurdag og går over fjellet. Turen over fjellet tar om lag 1,5 time i roleg tempo. Dette er ein tur som egner seg godt for ferske turfolk som lurer på korleis ein skal bruke DNTs hytter. Dette er den siste turen i regi av ÅST før vi går over i nytt medlemsår i november, og prisen er eit introduksjonstilbud til dei som vil bli nye medlemmar i 2020.

Det sosiale vil stå i fokus, vi skal ha det kjekt.

Overnatting og mat(middag og frukost) er medrekna i prisen.

Ta med varme og vindtette kle. Lue og hansker og ei enkel hovudlykt høyrer til på denne tida av året. Gode tursko må også være med, samt skift og tøflar/innesko.

Meir info vil bli sendt til dei påmeldte dagen før turen.

Høsttur til Runde fyr

Runde fyr ligg heilt ytterst på nordvestspissen på Kvalneset, ein fantastisk stad med kanskje verdas vakreste solnedgang. Her er det også fint å tilbringe tida når vinden ruskar i håret. Rigmor Nekstad tar dykk ...

Turleder:

• Rigmor Nekstad