Sommarfjøsen/Holstadhornet på Hareid

Fellestur

Dato
20. oktober 2019 kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Havutsikt
Arrangører
Ålesund-Sunnmøre Turistforening, Barnas Turlag Hareid
Turområde
Sunnmørsalpane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag hareid inviterer til tur for både små og større barn!

Turen er todelt og startar ved parkeringsplassen ved Hareid barneskule, Drammensvegen 14. Der går vi oppover byggefeltet etter gangvegen opp til Hovlida. Her startar råsa som går oppover i lett stigning opp til Sommarfjøsen og Håbakknotten .Fin utsikt til Vartdal, sunnmørsalpane, Sula og øyane rundt Ålesund /Giske. Her blir det stopp for dei minste.

Etter ei pause, kan dei som er litt eldre som vil og klarer, gå vidare til Holstadhornet via Nonsberget og Feiliskaret. Turen til Sommarfjøsen/Håbakknotten er ca 1,6/2,0 km ein veg, medan turen til Holstadhornet er ein rundtur og er ca 7,5 km totalt. Turen passar for: Håbakknotten ca 3+, yngre med berehjelp/beremeis og Holstadhornet frå ca 7 år.Klede etter ver og føre denne dagen, med fottøy som er vanntett. Ta med mat og drikke og bli med på denne  turen som går i fin natur på Hareidsfjella.

Turleder: Even Rise

Sommarfjøsen/Holstadhornet på Hareid

Barnas Turlag hareid inviterer til tur for både små og større barn! Turen er todelt og startar ved parkeringsplassen ved Hareid barneskule, Drammensvegen 14. Der går vi oppover byggefeltet etter ...