Pyttbua og Vakkerstøylen

Fellestur

Fra dato
23. august 2019 kl. 12:30
Til dato
25. august 2019
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tafjordfjella, Reinheimen
Arrangør
Ålesund-Sunnmøre Turistforening, Hjørungavåg turlag
Turområde
Tafjordfjella (se kart)
Dette arrangementet er over!

Hjørungavåg turlag

Høstens overnattingstur går fra Tunga til Pyttbua, videre til Vakkerstøylen og ut igjen til Tunga, en til dels krevende tur på noke stor ur og en bratt nedstigning til Ulvadalsvatnet. NB.! Denne turen har påmelding innen onsdag 21. August, til ein av tuleiarane.

Vi tar ferga fra Hareid kl. 12:30 kjører til Tunga ca 2,5t for de som ønsker å møte opp direkte på Tunga må gi beskjed om dette til ein av turleiarane. Turen inn til Pyttbua er en ikkje krevande tur, fram Pyttdalen i varierende tereng, der organiserer en felles middag, for de som ønsker det kan der og bookes seng på Pyttbua :-)

Vi står opp spiser frokost og fortsetter vidare til Vakkerstøylen, turen over antas å ta 5-6 timer alt etter gruppa og pauser. Det er på denne overgangen vi går over stor ur, nedstigningen til Ulvadalsvatnet er bratt, men ikkje så veldig lang. Vakkerstøylen, like vakker som navnet tilsier, her blir det ny fellesmiddag, og bading for de som ønsker det :-) Søndag fra Vakkerstøylen er ein lettgått tur langs Ulvådalsvatnet, dette er faktisk også en fin padletur om man skal ha seg ei helg på Vakkerstøylen.  Har du forresten fått med deg at nå kan vi betale opphald og proviant med den nyte App'n til DNT.? den heiter Hyttebetaling og er utrulig enkel å bruke. Når det kjem til mat og drikke, så order kvar deltakar dette sjøle, felles middag må vi finne ei ording på korleis vi betaler dette, men det finner vi ut av :-) 

Vel møtt hilsen; Jan Morten Nilsen tlf. 46 93 63 60 Lisbeth Brandal tlf. 93 87 57 36

Pyttbua og Vakkerstøylen

Hjørungavåg turlag Høstens overnattingstur går fra Tunga til Pyttbua, videre til Vakkerstøylen og ut igjen til Tunga, en til dels krevende tur på noke stor ur og en bratt nedstigning ...