Sandvikhornet, Sykkylven

Fellestur

Dato
28. april kl. 09:15 - 14:15
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjordutsikt, Aktivitet Topptur, Fjellutsikt
Arrangør
Ålesund-Sunnmøre Turistforening, Sula Turlag
Turområde
Sunnmørsalpane (se kart)

Sula Turlag

Oppmøte på Magerholm kl. 09:15, vi tar ferje kl. 09:30.
Vi startar turen med å ta ferga over fjorden frå Magerholm, vel over fjorden følger vi venstre side av vegen, til Aursnes hotell. Herifrå følger vi Fauskevegen, etterhvert kjem vi til et lite kryss, med en skogsvei som går opp mellom nokken store trær, like ved Fauskeelva. Denne vegen, gjennom Myrdalen, skal vi nå følge helt opp til Sætrevatnet. Vi kommer inn på bilvegen frå Hjellane, dette er en flott grusveg som tek oss videre. Vi følger grusvegen videre til venstre og kommer til et hyttefeltet som ligger på nordsida av vatnet. Her er det en liten kolle, med et skilt som viser veg videre mot Sandviksornet, som du ser foran deg. Her er det fint å ta en rast før du fortsette turen. Resten av vegen opp går på sti som er lett å sjå, men det er lite med merking på denne ca. 3 kilometer vegen opp til toppen. Det er lett terreng, og jamn motbakke frå vankanten og helt opp. Det er et og annet bratt parti, men du trenger ikkje å hjelpe til med hendene på denne turen.

NB! Om været er dårleg kan turen bli flytta eller kansellert. Følg med her på Facebook eller heimesida vår. Ta med gode sko, vindtette kle, mat og drikke. Elers kler etter været.

Turleiarar: Tor Raymond Eriksen, Tlf. 913 88 091.

Sandvikhornet, Sykkylven

Sula Turlag Oppmøte på Magerholm kl. 09:15, vi tar ferje kl. 09:30. Vi startar turen med å ta ferga over fjorden frå Magerholm, vel over fjorden følger vi venstre side ...