AVLYST. Skredvettdagen på Bondalseidet

Dette arrangementet er over!

Pga. elendig værmelding og mulig stengt heis avlyser vi skredvettdagen 16. februar. Vi håper at vi kan arrangere den seinere i vinter.

Sammen med skredgruppa i Volda og Ørsta Røde Kors inviterer vi til skredvettdag i Ørsta Skisenter. Her blir det mulig å prøve sender/mottaker og utgraving. Vi gir også informasjon om sikkert veivalg opp, og sikkert kjøremønster på topptur og offpiste.

Velkommen til oss i lokalet til Eitrefjell Telemarksklubb på toppen av heisen fra kl. 11.00 til ca. 15.00. I kafeen inne får du innsikt i dagens skredvarsel, og hvordan du skal tolke det for å gå de tryggeste og beste turene i dagene framover. Ute får du øve deg på kameratredning etter kyndig veiledning av Skredgruppa i Volda og Ørsta Røde Kors. Deretter kan du bli med turledere fra ÅST på gode veivalg i skredterreng i nærheten. 

Gilde spanderer pølser på toppen.

AVLYST. Skredvettdagen på Bondalseidet

Pga. elendig værmelding og mulig stengt heis avlyser vi skredvettdagen 16. februar. Vi håper at vi kan arrangere den seinere i vinter. Sammen med skredgruppa i Volda og Ørsta Røde ...

Kontaktinformasjon: