Telttur til Grytavatnet med Barnas Turlag

Fellestur

Fra dato
15. juni kl. 11:00
Til dato
16. juni kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barn, Familietur, Telttur, Nattinaturen
Arrangører
Ålesund-Sunnmøre Turistforening, Barnas Turlag ÅST
Turområde
Sunnmørsalpane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på en sosial og kjekk tur, med overnatting i telt ved Grytavatnet!

 

Me går i felles tropp ein god time, inn til Grytavatnet, der me etablerer camp. Det blir felles fotturar og aktivitet i nærliggande områder både laurdag og søndag. Det vil bli tid til leik og nye vennskap og evt. fellesaktiviteter ved behov utover kvelden. Borna kan gjerne ha med fiskestang, om dei ønsker å prøve fskelukka i vatnet.Søndag legges det opp til tur etter frokost og nedrigging. Fellestur har hovedvekt på fellesskapet når vi først er på tur i lag små og store, og vil bli tilpassa gruppa.

 

NB! Denne turen er for born frå ca 10 år og oppover (født 2009 og tidligare), i følge med voksen.

 

Ta med

Alle deltakarar stiller med personleg utstyr og passande klær etter vær. Telt, underlag, sovepose, hovudlykt og anna utstyr for ei #nattinaturen.

Sjå her for DNTs pakkeliste for sommerturar fra hytte til hytte, den kan vere til hjelp når du skal pakke.

 

Mat

Alle tek med eigen mat til niste laurdag og frokost/nistepakke søndag.

Laudag blir det fellesmat på primus. Det blir handla inn på felles, og så hjelper alle til å bære litt opp.

 

Overnatting

Overnatting i telt eller lavvo. Det er mogleg å låne utstyr hos ÅST.

 

Oppmøte

Me møtes ved parkeringen på Grytalisætra, laurdag klokka 11:00.

Køyr frå Sjøholt i retning Vaksvik, og oppover forbi Kapellet i Vaksvika. Alternativ rute frå Tresfjord, over Kjersemfjelelt i retning Vaksvika. Det er skilta til Grytalisætra, med bomveg.

 

Pris

Voksen kr. 100/barn (0-12 år) kr 50, som dekker fellesmåltid laurdag.

 

Passer turen for vår familie?

Alder og ferdigheter: Både barn og voksne må kunne gå noen kilometer og bære sekk med nødvendige klær, mat og utstyr. Alder er satt til 10 år og skal overholdes.

Barnas Turlag arrangerer mange ulike turer for barnefamilier, både i nærmiljøet og på fjellet. Noen av turene er åpne for alle, mens andre turer er for en bestemt aldersgruppe som vi angir med fra-til (år). På disse turene er det ikke anledning til å ha med barn/søsken som er yngre eller eldre enn den oppgitte alderen.

Dette gjør vi for å gi turdeltakerne en best mulig turopplevelse. Turens innhold og krav til ferdighetsnivå er tilpasset den aktuelle målgruppa, og det forventes at alle kan gjennomføre de aktivitetene som er planlagt. Slik kan vi lage et godt, skreddersydd program med aktiviteter som treffer barna som deltar og som legger grunnlag for en god gruppedynamikk og en setting der alle opplever å bli godt ivaretatt.

Telttur til Grytavatnet med Barnas Turlag

Bli med på en sosial og kjekk tur, med overnatting i telt ved Grytavatnet!   Me går i felles tropp ein god time, inn til Grytavatnet, der me etablerer camp. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Cecil Elisabet Nerbø
  • Marianne Slettedal